Vitchokladpannacotta.

På önskemål kommer här världens bästa vitchokladpannacottarecept.
Sprid med omsorg, och njut!

Ingredienser (4 portioner):
1,5 gelatinblad
3 dl grädde
1 dl mjölk
2 msk strösocker
100 gram vit choklad
Sylt
Bär

Såhär gör du:
Lägg gelatinbladen i ljummet vatten.
Koka upp mjölk, grädde, socker och låt chokladen smälta i blandningen.
Rör ner gelatinbladen.
Fyll botten med sylt efter eget tycke.
Häll på blandningen.
Ställ in i kylskåp ca 4 timmar.

Vid servering, toppa med bär!



KOMMENTARER


Namn: Den kritiske är tillbaka

Alltså jättegott men ingen riktigt bra bild direkt... Rätt kladdigt glas va? Kram på dig och bubblan hälsar

2010-11-17 @ 13:21:07


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0