Summa summarum.

Ska vi ta det bakifrån bara för att?

Tack Lina och Mattias för en fantastisk nyåraftonskväll/natt!
Framför allt en kväll av många imponerande inslag.
Vi dog nästan ett tag. Sen levde vi för fullt. Sen var det yoga och solhälsningar utöver det vanliga (jag gissar på en del ömma ljumskar, men i ett gäng fullt av vinnarskallar blir det som det blir). Ute-jaccuzi och bugg dessutom.

Och 2010 tog Per Oscarsson i sista stund. Det var synd.


Julen var lika bra som den alltid är. Jag älskar jul. Bara elva månader och tre veckor till nästa. Allra bäst var det när Rut insåg att det fanns saker i paketen, som var till henne! Och som man kunde gosa med sen! Ovärdeligt.

Hösten var fin. Kall (både inomhus och utomhus). Julia var i Umeyo twice. Mamma och pappa en gång. Vi vann en liten liten tävling i skolan och var med om den möjligtvis värsta veckan i skolan någonsin, som samtidigt på så många sätt var alldeles fantastisk. SM i street gick i Söderhamn och visst gick det som det skulle. Alldeles utmärkt. Onsdagkväll var Bonde-kväll. Bonde-kvällen växte långt utanför ramarna och vi var riktigt många till slut. Precis som det borde vara. Jonas har numer stått ut med mig i tre år. Det är imponerande.

Sommaren var jobb. Jobb jobb jobb. Äta lax lax lax. Men tänk ändå en sådan lycka att hitta ett jobb i restaurangbranschen där man faktiskt trivs och har det bra. Där det är okej att ha det bra. Sommaren var Europa också. Frankrike, Italien, Monaco, Österrike, Tjeckien, Tyskland. Paris, Nice, Venedig, Prag, Wien, Berlin. Många många minnen. Värt varenda krona.

Våren. Vad hände med våren? Jag minns att vi var i Finland. Aalto-land. Lillasyster fyllde arton. Oherre. Virkades gjorde det. Massvis med små figurer.

Men vintern var ändå allra allra bäst. För då blev jag moster till världens finaste Rut.


KOMMENTARER


Namn: Rutis mammsen

Du är så gullig du! Å en sån toppen moster med! Rut hälsar med blöta pussar och myyyys mmmmmmm

2011-01-03 @ 21:58:45


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0